О нама

Кућа за уживање свих генерација је лоцирана у мирном делу Београда. Енергија одважних Руса и њихова срдачност су нешто што је немогуће не осетити међу овим зидовима. Егзотична пива са далеке Јамајке и Сингапура су свакодневно присутна јер, зашто бити класичан када може и другачије? Боље и апсолутно оригинално. Да, цео свет под истим кровом. Да, за сваки добар дан.

На ову адресу ћете долазити често. Биће вам бескрајно занимљиво да истражујете креативан, свеж и модеран ентеријер правог домаћинског паба. Још више ћете журити да заузмете место због одличне хране. Пица се пече у пећи на дрва, а роштиљ право са ћумура стиже испред вас. Сваки залогај је сочан. Свака порција је разлог због кога ће боравак у опуштеној галаксији трајати дуже него што сте планирали.

Убрзајте корак, стисните гас. Паб Бабушка је озбиљно добар разлог да напустите центар града на неко време и доживите заиста другачији провод. Заборавите трендове, сада је тренутак за максимално квалитетно опуштање.

Сигурно ћете пронаћи пиво за себе. Бабушка уштипак, ћевапи, кобасице на неколико начина, врхунска пица и сендвичи су никад укуснији аргументи за ручак или вечеру управо овде. Само одаберите добро друштво, све остало препустите Бабушки.